Home Menu

- 25 jaar Jamathi Club - 2000 - 2004

6 foto's

18 juni 2000. De 7e Jamathi clubdag vond plaats bij Camping De Pauwhoeve van de familie H.J. Toersen te IJhorst (gemeente Staphorst). Voor de echte liefhebbers was er de mogelijkheid om op vrijdag al te arriveren op de camping om op zaterdag aan de bromfietsrit in Staphorst deel te nemen. Op zaterdagavond werden de Jamathi games gehouden, de belangstelling hiervoor was vrij klein maar de lol was groot. Aalt Toersen won de Jamathi Games.


9 september 2001. De 8e Jamathi clubdag was bij de firma Kuiken BV in Heesch en was georganiseerd door Ruud Cornelis. Een erg gezellige clubdag zoals in de verslagen is terug te lezen maar gezellig is het gelukkig op alle Jamathi clubdagen. De pauze plaats tijdens de toertocht was bij een pannenkoekenhuis, het enige minpuntje tijdens deze clubdag was dat het water met bakken uit de hemel viel en daarom werd de toertocht na de pauze afgeblazen en werd via de kortste weg terug gereden naar de firma Kuiken in Heesch.


8 september 2002. De 9e Jamathi clubdag is in de werkplaats van Cees Vink in Warmond. Cees heeft een mooie verzameling racers en (stok oude) motoren en verder machines van diverse pluimage die te bewonderen waren, één van deze motoren was de Van Veen wankelmotorfiets waar Cees heel veel over kon vertellen.


21 september 2003. De 10e Jamathi clubdag was weer in het 50cc wegracemuseum in Lexmond. Jan en Nim Thiel waren aanwezig en ook de familie Mijwaart was sterk vertegenwoordigd. Er waren zo’n 25 Jamathi bromfietsen aanwezig. Net als bij de eerste clubdag bromde Jan Thiel ook deze keer weer mee. Er was deze keer een record aantal Jamathi racers bij elkaar. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering werd Ruud Cornelis benoemd tot bestuurslid waardoor het bestuur vanaf nu uit 4 personen bestaat. Inmiddels heeft de Jamathi Club een eigen website, www.jamathi.nl en de website wordt beheerd door Joost van Schaik.


19 oktober 2003. De Jamathi Club is present op de bromfietsbeurs in Gemert. Ruud Cornelis is op deze beurs de voortrekker voor de Jamathi Club. Ruud heeft op deze goed bezochte beurs verschillende leden van de Jamathi Club gezien en gesproken. Ruud heeft er altijd veel plezier in gehad om op de beurs in Gemert te staan om de Jamathi Club te vertegenwoordigen en hij heeft dat dan ook meerdere keren gedaan.

 

26 september 2004. De 11e Jamathi clubdag was in en bij het Amerikaanse Motorfietsen Museum van de familie Middelbosch in Raalte. In dit museum was en is zoveel moois op motorfiets gebied te zien dat ogen en tijd te kort komt. Natuurlijk zijn er veel Harleys en Indians te bewonderen. De toertocht door Dik Toersen uitgezet werd gezien als de eerste bergetappe in de Jamathi Club geschiedenis, o.a. de Holterberg en de Luttenberg moest genomen worden.

Sluiten
https://www.jamathi.nl/