Home Menu

Jamathi uitlaatdemper.

09.05.2017

Een viertal leden van de Jamathi Club wil een kleine serie uitlaten laten maken zoals die origineel gemonteerd werden op onze bromfietsen. Het zal een exacte kopie zijn van hoge kwaliteit met o.a. de lange inwendige demper.
Het gerenommeerde Nederlandse bedrijf London Exhaust Technology, dat inmiddels al 80 jaar motorfiets-uitlaten maakt, hebben wij bereid gevonden speciaal voor ons een serie te produceren.

Deze set van demper en bocht naar origineel model gaat € 300,00 incl. btw kosten, wanneer we 10 sets laten maken.
Niet goedkoop, maar de kwaliteit van uitlaat en chroomwerk staat op eenzame hoogte, denk hierbij aan de London dempers zoals op o.a. BMW R60 enz. gemonteerd.

Wanneer er leden zijn die ook liever een exact kopie van de originele uitlaat op hun Jamathi bromfiets willen monteren, dan kunnen zij dit doorgeven aan Hans ten Broeke.
Wilt u eerst meer informatie over de uitlaten die we willen laten maken dan kunt u dit uiteraard ook per email aanvragen. Graag uw naam en lidmaatschap nummer van de Jamathi Club vermelden in uw email bericht.

Gezien de prijs, de unieke kans om een exact kopie van hoge kwaliteit van de originele uitlaat te bemachtigen en het feit dat er geen enkel winstoogmerk is vanuit de initiatiefnemers, wordt er wel vooraf een aanbetaling gevraagd.

Dit is een eenmalig initiatief van enkele leden en valt dus niet onder verantwoording van de Jamathi Club.

 

Sluiten
https://www.jamathi.nl/